HIMALAYAKITCHEN

Where Authentic and Modern Taste Meet.

Himalayan Kitchen on ensimmäinen Nepalilainen ravintola Hämeenlinnassa. Ravintola on palvellut 1.1.2016 alkaen. Tarjoilemme Hímalajan ruokakulttuurin parhaimmistoa. Käytämme tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita sekä eksoottisia mausteita. Ravintolamme on lämminhenkinen, mukava ja perheystävällinen paikka. Kokeneet ja ammattitaitoiset kokkimme valmistavat ruoat yhdistämällä Nepalilaisia, Intialaisia sekä Tiibetiläisiä makuja Suomalaiseen makuun sopivaksi. Asiakastyytyväisyys on päätavoitteemme ja teemme parhaamme sen puolesta.

Ruokamme on pääosin tandooriuunissa valmistettua kanaa sekä lammasta. Ravintolassamme on myös laaja valikoima kasvisruokia sekä vegaanisia vaihtoehtoja. Tarjoilemme myös etnisiä juomia sekä liköörejä.

Himalaya Kitchen is the first Nepalese Restaurant to serve in Hämeenlinna city since 1st January 2016. We are committed to provide the best of Himalayan cuisines with the fresh and quality products in exotic Himalayan herbal spices in a cosy, friendly and family environment. Our food includes the combination of Nepalese, Indian and Tibetan taste adjusted according to Finnish taste from our vastly experienced and professional cooks. Customer satisfaction is our prime objective and we try to deliver our best for that.

Yhteystiedot

Löydä Meidät:

Löydä Meidät:

Himalaya Kitchen Ravintola, Hallituskatu 14, 13100, Hämeenlinna
Soita Meille:

Soita Meille:

044 2394300
Lähetä Sähköpostia:

Lähetä Sähköpostia:

kitchenhimalaya@gmail.com

ALKURUOAT

KASVISRUOAT

TANDOORI RUOAT

LAMMAS RUOAT

MEREN HERKUT

JÄLKIRUOAT

LISUKKEET